ΣΤΙΛ STYLING TIPS

It's true: Τα κάπρι επέστρεψαν και μας προκαλούν να τα φορέσουμε


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

14 Μαΐου 2024

It's true: Τα κάπρι επέστρεψαν και μας προκαλούν να τα φορέσουμε
Instagram/coperni
Τα κάπρι παντελόνια είναι εδώ, φοριούνται την άνοιξη και θα μας κάνουν παρέα ακόμα και το καλοκαίρι

Όλοι έχουμε ακούσει ή ακόμα και φορέσει τα προηγούμενα χρόνια τα κάπρι. Αυτά τα παντελόνι μεταξύ βερμούδας και ankle length μήκους, που στην πλειοψηφία τους είναι κολλητά, με σκίσιμο στο τελείωμα; Αυτά, ναι! Τα κάπρι λοιπόν ήρθαν και πάλι στη μόδα. Η αλήθεια είναι πως αυτά τα παντελόνια έχουν περάσει από 40 κύματα σε επίπεδο δημοφιλίας και στο μυαλό μας είμαστε -όλοι- κάπως διχασμένοι για την επιστροφή τους.

Ίσως μια αναδρομή στην ιστορία αυτού του παντελονιού να μας αλλάξει την άποψη ή να μας θυμίσει κομψές εικόνες. Αρχικά το κάπρι παντελόνι πήρε το όνομά του από το ιταλικό νησί Capri. Η Όντρεϊ Χέπμπορν, οι μπαλαρίνες της και το σικάτο look της έκαναν διάσημο το παντελόνι στη δεκαετία του ‘50 και του ‘60. Από τότε τα ξαναείδαμε λιγάκι στη δεκαετία του ‘80 με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα και φυσικά τη δεκαετία του 2000, όπου δεν έχουμε και τις καλύτερες αναμνήσεις. Οι εικόνες πολλές, οι αναφορές περισσότερες και το κάπρι παντού.

Μετά από αυτή την ιστορική αναδρομή λοιπόν, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικές κομψές και στιλάτες ιδέες για το πως μπορείς να φορέσεις το κάπρι παντελόνι σου αυτή την άνοιξη από τις «φίλες» μας στο Instagram. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι!

Αφού διάβασες πώς να φορέσεις το κάπρι αυτή την άνοιξη, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.