ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Φυσικά και φοράμε ακόμα κόκκινα παπούτσια - 6 cool ανοιξιάτικα σύνολα


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

18 Μαΐου 2024

Φυσικά και φοράμε ακόμα κόκκινα παπούτσια - 6 cool ανοιξιάτικα σύνολα
Instagram/sabinasocol
Φόρα τα κόκκινα παπούτσια σου και αυτή την άνοιξη

Τα φλατ παπούτσια είναι στην κορυφή των τάσεων εδώ και αρκετές σεζόν και προφανώς αυτό μας χαροποιεί -σχεδόν- όλους. Είναι άνετα κομμάτια, χωρίς όμως να θυσιάζουν την αισθητική στο βωμό της πρακτικότητας και μας έρχονται σε μια πληθώρα χρωμάτων και στιλ. Αυτή τη σεζόν όμως έχουμε παρατηρήσει πως δύο είναι τα μεγάλα trends στα φλατ, τα διάφανα και οι μπαλαρίνες. Τα δύο αυτά δημοφιλή στιλ έχουν ένα ακόμα κοινό εκτός από την έλλειψη τακουνιού, το κόκκινο χρώμα.

Τα φλατ παπούτσια σε κόκκινο χρώμα είναι παντού, έχοντας κατακλύσει βιτρίνες, δρόμους και ντουλάπες, κάνοντας τα look μας ακόμα πιο ενδιαφέροντα και φρέσκα με αυτή τη μικρή χρωματική πινελιά. Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για το πώς να φορέσεις και εσύ τα κόκκινα παπούτσια σου αυτή την άνοιξη, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

Αφού διάβασες πως να φορέσεις τα κόκκινα παπούτσια σου αυτή την άνοιξη, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.