UPDATE #NOW

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου: 10 ξεκαρδιστικές κωμωδίες που μπορείτε να δείτε στο Netflix


JTeam

2 Μαΐου 2022

Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου: 10 ξεκαρδιστικές κωμωδίες που μπορείτε να δείτε στο Netflix
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου που μόλις πέρασε, συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες κωμωδίες που μπορούμε να απολαύσουμε στο Netflix.

Κάθε χρόνο, την πρώτη ημέρα του Μαΐου γιορτάζουμε τόσο την άνοιξη, όσο και την εργατική πρωτομαγιά, που μας υπενθυμίζει τους αγώνες που χρειάστηκαν για να καθιερωθούν τα εργασιακά μας δικαιώματα. Φέτος, την πρωτομαγιά είχαμε ακόμη έναν λόγο να γιορτάσουμε, την «Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου».

Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου ξεκίνησε να γιορτάζεται το 1998 στην Ινδία, μετά από προτροπή του δρος Μαντάν Κατάρια, ο οποίος πίστευε πως το γέλιο έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Από την Ινδία, η μεγάλη γιορτή του γέλιου εξαπλώθηκε και στις υπόλοιπες χώρες, φτάνοντας μέχρι σήμερα να γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή κάθε Μαΐου σε πολλές χώρες.

Οι εορτασμοί μίας τυπικής Παγκόσμιας Ημέρας Γέλιου περιλαμβάνουν ασκήσεις γιόγκα, πορείες Ειρήνης και φυσικά πολύ γέλιο, το οποίο πράγματι χαρίζει ζωή! Αν όμως οι πορείες και η γιόγκα δεν είναι κάτι που θα προτιμούσατε για τους εορτασμούς αυτής της μέρας, το Netflix έχει την λύση, με 10 κωμωδίες που θα σας κάνουν σίγουρα να γελάσετε και να διασκεδάσετε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr