H Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ζωντανά αγώνα Μουντομπάσκετ


JTeam

30 Αυγούστου 2023

H Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ζωντανά αγώνα Μουντομπάσκετ
Για άλλη μια φορά η γνωστή αθλητικογράφος έσπασε τη γυάλινη οροφή και αποτέλεσε έμπνευση για όλες μας.

Στο φετινό Μουντομπάσκετ έχουν ήδη καταγραφεί τεράστια καλάθια, σπουδαίες μονομαχίες, αλλά και μια εξαιρετικά σημαντική στιγμή για την ελληνική τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Παντέλη έγινε η πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ζωντανά αγώνα Μουντομπάσκετ!

Η γνωστή αθλητική δημοσιογράφος, η οποία είχε σπάσει τη γυάλινη οροφή πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έγινε η πρώτη γυναίκα που περιέγραψε παιχνίδι στη Euroleague και στο Final Four, τα κατάφερε και πάλι.

Μέσα από ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δώρα Παντέλη έκανε γνωστή την είδηση, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό της μήνυμα σε όλες τις νέες γυναίκες που παλεύουν και πετυχαίνουν στον χώρο τους.

«Στη τη ζωή μου κάποιες μέρες είναι πιο ξεχωριστές από άλλες, αλλά όλες έχουν ένα κοινό παρονομαστή: τη μεγαλύτερη αγάπη μου, το μπάσκετ. Μετά την υποτροφία μου στο NCAA το 2005 και το F4 της Ευρωλίγκας το 2019, μόλις κατέγραψε άλλη μια 1η θέση από τη λίστα μου, αλλά δεν έχω τελειώσει ακόμα.

Πρώτη πρώτη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση που μετέδωσε ζωντανά αγώνα Μουντομπάσκετ. Done! Αγαπητό μπάσκετ, σε ευχαριστώ για όλα. Αγαπητά κορίτσια, τα καταφέραμε!», έγραψε η Δώρα Παντέλη, την οποία απολαμβάνουμε και μέσα από τη σειρά εκπομπών της με τίτλο Summer ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ στο κανάλι της Novibet στο Youtube.