CELEBRITIES

Zoe Saldana: "Πάντα μου άρεσε το χρώμα μου"


6 Απριλίου 2013

Μιλάει για τη λάτιν καταγωγής της και τον έρωτα.

Σε δύο νέες τις συνεντεύξεις, με δύο νέα εξώφυλλα- στο ανοιξιάτικο τεύχος του αμερικανικού Instyle και στο εξώφυλλο του περιοδικού Latina για το τεύχος Μαΐου, η Zoe Saldana μιλάει για τη σημασία που έχει για εκείνη η λατινική της καταγωγή. Η ηθοποιός που έχει καταγωγή από το Puerto Rico και τον Άγιο Δομίνικο, λέει πως πάντα της άρεσαν τα λάτιν χαρακτηριστικά της. "Στη λάτιν κουλτούρα, τα μαλλιά κουβαλούν ιστορία, βάρος και πολλή ενέργεια.", δήλωσε στο InStyle. "Πάντα μου άρεσαν τα μαλλιά μου. Δεν ήθελα ποτέ να εχω άλλο χρώμα επιδερμίδας, ούτε και μαλλιά, εκτός από τα δικά μου." Υποστηρίζει ότι η μητέρα της ήταν αυτή που την έμαθε να έχει αυτοπεποίθηση και να μην επιτρέπει σε κανέναν να την χαρακτηρίσει ως κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι. "Η μητέρα μου μεγάλωσε εμένα και τις αδερφές μου με μία ισχυρή αίσθηση του πραγματικού μας εαυτού. Πάντα έλεγε, ΄Γλυκιά μου, δεν υπάρχει τίποτα που ένα κόκκινο κραγιόν ή ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια να μην μπορούν να θεραπεύσουν ή να λύσουν.

Μιλώντας για τους άντρες, η Zoe που χώρισε πρόσφατα με τον Bradley Cooper, παραδέχεται ότι έχει πληγωθεί στο παραλθόν, αλλά, όπως λέει γνωρίζει αρκετά τον εαυτό της, το τι πραγματικά χρειάζεται και έχει ανάγκη, με αποτέλεσμα να μπορεί να εύκολα να ξεπερνάει τα δυσάρεστα γεγονότα της προσωπικής της ζωής. "Ίσως τελικά να είναι απλώς αυτό που πραγματικά είμαι σαν άτομο, ή ίσως να μην έχω πραγματικά ερωτευτεί έως τώρα, να μην είχα αυτό το μεγάλο 'μπαμ', και έτσι μπορώ να το ξεπερνάω ομαλά και με υγιή τρόπο."

Η Zoe Saldana στο ανοιξιάτικο τεύχος του αμερικανικού InStyle.

Η Zoe Saldana στο εξωφυλλο του περιοδικού Latina.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.