CELEBRITIES

Ο Brad Pitt μιλάει για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής τους


2 Οκτωβρίου 2014

Angelina_Jolie_Brad_Pitt.jpg

Πέρα από τη νέα του ταινία, το πολεμικό δράμα Fury, ο 50χρονος ηθοποιός μίλησε και για τη σχέση του με την Angelina Jolie και για τα παιδιά τους στη συνέντευξή του στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Psychologies Magazine. Ο Pitt είναι πατέρας του 13χρονου Maddox, του 10χρονου Pax, της 9χρονης Zahara, της 8χρονης Shiloh και των διδύμων Knox και Vivienne, που είναι 6 ετών.

brad-fatherhood-01oct14

Ο ηθοποιός εξήγησε, ότι το να έχει κάποιος παιδιά αλλάζει τα όσα εκτιμάς και διδάσκεις στη ζωή. «Μαθαίνεις να εκτιμάς την ουσιαστική ομορφιά της οικογένειας, του να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν και να εξελίσσονται. Είναι το ομορφότερο πράγμα που μπορείς να βιώσεις. Νιώθω, ότι είμαι ο πιο πλούσιος άνδρας του κόσμου από τότε που έγινα πατέρας. Η πατρότητα με άλλαξε, με επηρέασε σε τόσα επίπεδα και με έκανε πιο γενναιόδωρο και ζωντανό. Τα παιδιά μου είναι ένα ουσιαστικό κομμάτι της ζωής μου και σημαίνει πολλά για μένα το να είμαι ικανός να τα μορφώσω και να τα βοηθήσω να καταφέρουν να είναι ανεξάρτητα στη ζωή τους, όταν μεγαλώσουν. Λατρεύω το να είμαι πατέρας και όλες τις ευθύνες που συνεπάγονται αυτό.»

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.