CELEBRITIES

Gisele Bundchen: Μας θυμίζει γιατί είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου


15 Ιανουαρίου 2015

Δεν χρειάζεται να πρωταγωνιστήσει σε φωτογράφηση ή στην πασαρέλα για να εντυπωσιάσει. Ακόμη και στις απλές εμφανίσεις ή πόζες της η Gisele Bundchen καταφέρνει να ξεχωρίζει και να αναδείξει τους λόγους που την καθιστούν το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη. Τελευταία εμφανίστηκε σε εκδήλωση της PANTENE στο Σάο Πάολο της γενέτειράς της, Βραζιλίας.

UK CLIENTS MUST CREDIT: AKM-GSI ONLY Supermodel Gisele Bundchen wears a sequin strapless gold and silver mini dress, showing a lot of leg, for a promotional appearance on behalf of Pantene in Sao Paulo, Brazil. Pictured: Gisele Bundchen Ref: SPL927312  130115   Picture by: AKM-GSI / Splash News

Το 34χρονο μοντέλο, που σύμφωνα με το περιοδικό Forbes κερδίζει περίπου 128.000 δολάρια την ημέρα (!) πόζαρε με νάζι στον φακό, έκανε φιγούρες και γελούσε -κάτι το οποίο όπως φαίνεται ήταν αρκετά για να μαγνητίσει τον φακό. Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε πάει τα δύο παιδιά της -από τον γάμο της με τον Tom Brady- για πατινάζ στο Chestnut Hill της Μασαχουσέτης.

Gisele Bundchen named new 'Pantene' ambassador

Η Gisele είναι πρόσωπο της Pantene εδώ και έναν χρόνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.