CELEBRITIES

Ξανά μαμά η Beyonce;


6 Μαρτίου 2015

beyonce-baby-struggle1.jpg

Άρχισαν πάλι να οργιάζουν οι φήμες, που θέλουν την όμορφη Beyonce να περιμένει δεύτερο μωρό. Οι fans της star  στέλνουν τρυφερά μηνύματα και μεταδίδουν φήμες. Όλοι θα ήθελαν να δουν τη μικρή Blue Ivy να αποκτά αδερφάκι. Όμως πέρα από όλο αυτό τον ενθουσιασμό η αγαπητή popstar δεν περίμενε ότι θα χρειαζόταν τόση πολύ προσπάθεια για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που έχει και επιτέλους να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.

Για ακόμα μία φορά, λοιπόν, ξεκίνησε διαδικασία για δεύτερη κύηση. Προσπάθησε να αποφύγει την χρήση δυνατών φαρμάκων και ορμονών, όμως τελικά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αποφύγει.

Άτομα του περιβάλλοντος της λένε πως η Beyonce έχει πρόβλημα αυξομείωσης του βάρους της και έντονες συναισθηματικές εναλλαγές. Έχει γίνει οξύθυμη και πού ευσυγκίνητη. Μακάρι σύντομα η γλυκιά Blue να αποκτήσει το ρόλο της μεγάλης αδερφής!

beyonce-baby-struggle1

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.