CELEBRITIES

Ο Bruce Jenner μιλάει ανοιχτά για την αλλαγή φύλου στο ABC


15 Απριλίου 2015

Ο Ολυμπιονίκης και πρώην σύζυγος της Kris Kardashian, Bruce Jenner, σπάει τη σιωπή του για τις φήμες ότι βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου. Σε συνέντευξη που έδωσε στη Diane Sawyer και θα προβληθεί στις 24 Απριλίου στο αμερικάνικο κανάλι ABC, είπε χαρακτηριστικά: ''Όλη τη ζωή μου ήμουν έτοιμος για αυτό.'' Ο Bruce Jenner έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει σε reality show σχετικό με την αλλαγή του. Εκεί θα μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία του, πως οδηγήθηκε σε αυτές τις αποφάσεις και τι θα κάνει μελλοντικά.

Bruce-Jenner

Σε γενικές γραμμές, ο 65χρονος διατηρούσε χαμηλό προφίλ. Κάποιες φορές, βέβαια, φαινόταν πως έχει αποκτήσει συνήθειες, κυρίως γυναικείες, όπως γαλλικό μανικούρ, σκουλαρίκια από διαμάντια στα αυτιά, lipgloss στα χείλη. Όμως, όλη αυτή η επιθυμία έγινε πολύ πιο έντονη τον Φεβρουάριο μετά από σοβαρό ατύχημα που είχε. Πήρε τη μεγάλη απόφαση και άρχισε να συνειδητοποιεί πιο σοβαρά τις βαθύτερες ανάγκες του.

Bruce Jenner

 Ο Bruce Jenner έχει έξι παιδιά από του τρεις γάμους του. Όπως, έχει δηλώσει νιώθει πατέρας και για τις κόρες της Kris Kardashian, παρόλο που δεν είναι ο βιολογικός τους. Η οικογένεια Kardashian δείχνει πως στηρίζει την απόφαση του. Υπήρχαν κάποιες αντιδράσεις στην αρχή, ιδίως από την Kris Jenner, όμως τώρα όλοι είναι με το μέρος του. Θέση πήρε και ο Kanye West, λέγοντας πως είναι όλοι πολύ cool με την απόφαση του Ολυμπιονίκη και ότι ο καθένας πρέπει να ζει όπως του αρέσει.

Bruce-Jenner-La-Scandaleuse-1 https://youtu.be/Tp0jPqEM6Zk

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.