CELEBRITIES

Sofia Vergara:Το φιλί με τον Manganiello και οι «διαδηλωτές» για τα κατεψυγμένα έμβρυα


28 Ιουνίου 2015

Τι τραβάει κι αυτή η έρημη η Sofia Vergara...; Να θέλει να χαρεί τον έρωτα της, να θέλει να υποστηρίξει τον σύζυγο της και να ακούει να της φωνάζουν «Κάνε απόψυξη στην καρδιά σου. Δώσε μια ευκαιρία στις κόρες σου». Ναι, καλά σκέφτεστε. Η  Sofia έχει ένα παιδί όλο κι όλο κι αυτό είναι αγόρι. Οπότε για ποιες κόρες μιλάμε...; Όπως θα θυμάστε, πριν από δύο μήνες είχε γίνει μεγάλος ντόρος  με τον πρώην σύντροφο της Σοφία, το Nick Lemp.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί και είχαν αποφασίσει να καταψύξουν δύο έμβρυα σε περίπτωση που ήθελαν να γίνουν γονείς αργότερα. Όμως ο χωρισμός τους πρόλαβε και η Sofia Vergara δεν ήθελε να τα αφήσει να αναπτυχθούν, οπότε αποφάσισε να σταματήσει την διαδικασία. Ο Λεμπ από την άλλη ήταν αντίθετος κι έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια. Κι από τότε έχει βρει τον μπελά της.

Μαζί με τον Joe Manganiello, η Sofia Vergara  βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Magic Mike XXL στο Λος Άντζελες και την ώρα που φωτογραφίζονταν τον άρπαξε και έδωσαν ένα παθιασμένο φιλί. Την ίδια στιγμή, μερικά μέτρα μακρύτερα υπήρχαν διαδηλωτές που κρατούσαν πλακάτ υπέρ της ζωής των εμβρύων. «Ο άνθρωπος δεν είναι ιδιοκτησία», «Δώσε στις κόρες σου μια ευκαιρία». «Sofia έκανε απόψυξη στην καρδιά σου» και άλλα τέτοια βρίσκονταν σε περίοπτη θέση ώστε να τα δει και η ίδια.

Το αυτί της  Sofia πάντως δεν ίδρωσε ιδιαίτερα μιας και εκείνη ήταν εκεί για να στηρίξει το μέλλοντα σύζυγο της, οπότε επέλεξε να μην ακούει τις φωνές και εστίασε στο να ποζάρει χαμογελώντας μπροστά από το πόστερ με τους κοιλιακούς του Joe.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.