CELEBRITIES

Ποια πασίγνωστη pop star απειλούν να σκοτώσουν;


14 Ιουλίου 2015

Rihanna-Wears-A-Bikini-08-700x525.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εμμονικός φαν απειλεί να σκοτώσει τη Rihanna...  Ο τελευταίος όμως έχει ξεπεράσει κάθε όριο αφού δε διστάζει να φωτογραφηθεί έξω από το σπίτι της!

Το τμήμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας τον αναζητά και μάλιστα είναι ένα βήμα πριν βρει τα ίχνη του. Ο νεαρός άνδρας παρουσιάζεται με τα ονόματα Alex Mercer και Ralph Alexander και έχει κάνει πραγματική κόλαση τη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο stalker έχει στήσει καρτέρι κτω από το σπιτι της και μάλιστα ανεβάζει και περίεργα tweets. Πριν μερικούς μήνες είχε αναρτήσει στο twitter μία selfie κάτω από το σπίτι της αλλά μέχρι οι Αρχές να βρεθούν στο σημείο, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

130715194936_6293

Την επόμενη μέρα ο stalker έγραψε το εξής: «Έπρεπε να έχω σκοτώσει τη Rihanna ένα λεπτό πριν. Θα ήταν όλα τέλεια τώρα». Η αστυνομία μέσω τηλεφωνικών αρχείων, υπολογιστών και social media είναι κοντά στο να τον εντοπίσει...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.