CELEBRITIES

H Karlie Kloss έγινε Vlogger!


24 Ιουλίου 2015

Ακόμη μία ιδιότητα πρόσθεσε στο βιογραφικό της η Karlie Kloss. Το μοντέλο, φοιτήτρια, επιχειρηματίας και brand ambassador μόλις δημιούργησε το δικό της κανάλι στο YouTube, όπου προσφέρει μια εικόνα της stylish ζωής της.

"Τα πρώτα 13 χρόνια της ζωής μου ήταν απλώς φυσιολογικά", αναφέρει στο βίντεο. "Με εξαίρεση το ύψος μου, που δεν ήταν ποτέ φυσιολογικό. Το 2005 με ανακάλυψαν και η ζωή μου πήρε πολύ γρήγορα μια άλλη στροφή. Τη μία ημέρα ήμουν μαθήτρια στο δεύτερο εξάμηνο και την επόμενη περπατούσα στις πασαρέλες του Παρισίου. Όλα αυτά τα χρόνια το μόντελινγκ με κράτησε πολύ απασχολημένη, αλλά δεν είναι το μοναδικό μου ενδιαφέρον".

Το κανάλι της ονομάζεται Klossy και υπόσχεται μια ματιά σε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι τώρα στη ζωή του πρώην μοντέλου της Victoria's Secret. "Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου μπροστά στον φακό, όχι όμως στον δικό μου φακό. Εκεί είναι η διαφορά. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι την ιστορία μου και την περιπέτειά μου μαζί σας", λέει.

Δείτε το promo video εδώ 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.