CELEBRITIES

Zizel: Και ενώ οι φήμες περί χωρισμού συνεχίζονται εκείνη απαντά με φωτογραφίες μέσω instagram


19 Αυγούστου 2015

i-zizel-mpountxen-egkataleipei-gia-panta-tis-pasareles.w_hrκαθτεα.jpg

Δύσκολοι καιροί για καλλονές συζύγους. Η Zizel  είναι το επίκεντρο των ημερών και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο. Μετά το τέλος της καριέρας της στο χώρο του μόντελινγκ, η ίδια μάλλον αγχώνεται νομίζοντας πως άρχισε να γερνά και τρέχει προκειμένου να σώσει την οικογένεια αλλά και τον εαυτό της.

Μετά τις φωτογραφίες με την ίδια να κυκλοφορεί σε κλινική ως άλλη μουσουλμάνα αναζητώντας λύση από τον πλαστικό χειρουργό της, η  Zizel έφτιαξε το στήθος και «χάλασε» το σπιτικό της. Τα δημοσιεύματα περί χωρισμού δίνουν και παίρνουν κάνοντας λόγο για διφωνίες του ζευγαριού και μια Zizel πιο έξαλλη από ποτέ. Τόσο πολύ λέτε να την πείραξε η σύνταξη του μοντέλου; Η ίδια πάντως προκειμένου να δείξει την αγάπη της προς την οικογένεια πόσταρε φωτογραφία με τον μικρό της γιo να ποτίζει τον κήπο, σκεπτόμενη προφανώς πως αυτές οι οικογενειακές καθημερινές στιγμές δεν θα ήθελε να χαθούν από την ζωή της.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.