CELEBRITIES

H εξομολόγηση του Kanye West για την Kim Kardashian


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

30 Αυγούστου 2016

kanye-west-kim-kardashian-10.jpg

Η Kim Kardashian και o Kanye West είναι ένα από τα - ίσως και το πιο διάσημο ζευγάρι παγκοσμίως, καθώς μοιράζονται αμέτρητες προσωπικές στιγμές με τους εκατομμύρια followers που τους ακολουθούν πιστά στα sosial media. Σε τελευταίες δηλώσεις, ο διάσημος ράπερ δήλωσε ότι πριν παντρευτεί την γυναίκα της ζωής του Kim, δεν ήξερε αν ήταν αρκετά cool για να βγει το πρώτο ραντεβού μαζί της. Από ότι φαίνεται ο Kanye έτρεφε γλυκά συναισθήματα για την λαμπερή TV persona και ήταν καταβάθος πάντα ερωτευμένος μαζί της, παρότι ήταν φίλοι και εκείνη ήταν σε άλλες σχέσεις και με άλλον παντρεμένη στο παρελθόν.

Η Kim κατάλαβε αργά αλλά ουσιαστικά ότι ο Kanye West είναι επίσης ο άντρας της ζωής της, ο ιδανικός σύζυγος και πλέον πατέρας των δύο παιδιών της. Η ιστορία αγάπης τους είναι αξιοζήλευτη, καθώς ο Kanye συνεχίζει δηλώνοντας ότι το πνεύμα της όμορφης Kim ήταν πάντα δίπλα του πολύ πριν την γνωρίσει και ότι νιώθει απόλυτα "ευλογημένος" που την έχει στην ζωή του.

Με  λίγα λόγια, ήταν γραφτό Kanye West να είσαι με την λατρεμένη Kim!

[gallery-680839]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.