CELEBRITIES

Δείτε την προετοιμασία της Jessica Alba πριν το fashion show του οίκου Valentino


ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΝΑΡΓΚΙΣ ΑΤΖΑΣ

3 Οκτωβρίου 2016

Θηλυκότητα, κομψότητα και χιούμορ είναι τα χαρακτηριστικά που εκπροσώπησαν την συλλογή Spring-Summer 2017 του οίκου Valentino, σχεδιασμένη από τον ταλαντούχο Pierpaolo Piccioli και την πιστή fan αυτού Jessica Alba. Η διάσημη ηθοποιός έφτασε στην πόλη του φωτός, για να υποστηρίξει την νέα solo συλλογή του Piccioli που παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο "Hôtel Salomon de Rothschild στο Παρίσι, προτιμώντας τις αποχρώσεις του κόκκινου και του φούξια για την εμφάνιση της, όπου ήταν και αυτές που κυριάρχησαν στις παραμυθένιες δημιουργίες της πασαρέλας.

Η πανέμορφη Jessica, δημοσίευε φωτογραφίες στα social media κατά την προετοιμασία της και μέχρι την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο front row του show. Το look της παρέπεμπε σε Αμερικανίδα σταρ της δεκαετίας του 1950, τραβώντας τα βλέμματα του κοινού με την τολμηρή απόχρωση στα χείλη και την κομψή δαντελένια κερασί φούστα της. Πολλοί είπαν ότι μάγεψε με την ομορφιά της τους δρόμους του Παρισιού και εκείνη δεν σταμάτησε να ανεβάζει βίντεο στο snapchat και να το διασκεδάζει.

Η fan του οίκου ολοκλήρωσε τα post της, με μια γλυκιά selfie φωτογραφία με τον αγαπημένο της σχεδιαστή Pierpaolo Piccioli!

[gallery-702381]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.