CELEBRITIES

Η Emma Stone δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά της με τόσες υποψηφιότητες για Όσκαρ


25 Ιανουαρίου 2017

abaca-577637-048.jpg

Μία από αυτές είναι η υποψηφιότητα για όσκαρ α' γυναικείου ρόλου. "Τι υπέροχο πρωινό. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτή την τιμή και είμαι τόσο ευτυχής που θα μοιραστώ αυτό το συναίσθημα με την οικογένεια του La La Land", δήλωσε το απόγευμα της Τρίτης, λίγο  μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

"Το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή είναι να γνωρίζεις και να έρχεσαι κοντά με τους ανθρώπους. Αγαπώ τους βαθιά όσους έχουν ταλέντο και παθιάζονται με τη δουλειά τους, και ήμουν αρκετά τυχερή που είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανάλογους γι αυτή την ταινία. Είμαι, επίσης, ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί η ταινία αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό και έτυχε τέτοιας υποδοχής. Αυτό είναι κάτι πέρα από τις μεγάλες φαντασιώσεις μας". 

Να αναφέρουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη της υποψηφιότητα της Emma για Όσκαρ. Το 2015, ήταν  υποψήφια για Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για την ταινία Birdman. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.