CELEBRITIES

Γιατί η Vogue θα κάνει εξώφυλλο τη Melania Trump


10 Φεβρουαρίου 2017

abaca-578996-018.jpg

Αν και το 2016, η Vogue πήρε πολιτική θέση υπέρ της Hillary Clinton, την οποία μάλιστα ενέκρινε προσωπικά η Editor-in-Chief, Anna Wintour, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Anna Wintour σε συνέντευξή της στο Wall Street Journal, η σχέση του περιοδικού με τις πρώτες κυρίες είναι συγκεκριμένη και θα ακολουθηθεί το ίδιο και με τη Melania Trump, ανεξάρτητα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις μιας διοίκησης.

"Έχουμε μια παράδοση πάντα να κάνουμε εξώφυλλο την πρώτη κυρία στη Vogue και δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτή τη φορά θα αλλάξει κάτι."

Αν ανατρέξουμε στα covers της Vogue, το 1998 η Hillary Clinton ως πρώτη κυρία είχε γίνει εξώφυλλο και στη συνέχεια η Michelle Obama εμφανίστηκε όχι μία, αλλά τρεις φορές, όσο ο σύζυγός της ήταν πρόεδρος της Αμερικής.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Melania Trump είναι ένα πρώην μοντέλο που έχει ήδη κοσμήσει το εξώφυλλο της Vogue, το 2005.

Επιπλέον το γεγονός ότι η Wintour επισκέφθηκε τον Trump Tower για να συνομιλήσει με τον εκλεγέντα πρόεδρο τον περασμένο Δεκέμβριο, μας κάνει να αναμένουμε τη Melania στο εξώφυλλο της Vogue σύντομα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.