CELEBRITIES

Πώς προετοιμάζεται η Meghan Markle για τη ζωή της ως πριγκίπισσα


Αφροδίτη Σακκά

31 Μαρτίου 2017

meghanmarkle.jpg

"Έχει να κάνει με το timing," λέει μία πηγή. "Ο Harry είναι έτοιμος να δεσμευθεί μια και καλή και το ίδιο νιώθει και η Meghan. Και οι δύο μπήκαν σε αυτό νε σκοπό να είναι μακροπρόθεσμο και το ήξεραν από την αρχή. Όλα μπήκαν στη θέση τους."

Η Meghan απ' ότι φαίνεται έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει την εικόνα της, ειδικά όσον αφορά τα social media. Έχει κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τις selfies και τις sexy πόζες και πλέον χρησιμοποιεί τις πλατφόρμες για να δώσει έμφαση σε μηνύματα έμπνευσης και να τραβήξει την προσοχή σε διφυλετικά θέματα.

Οι κινήσεις του Harry και της Meghan δείχνουν πως πρόκειται να κάνουν μία πιο επίσημη δήλωση περί της δέσμευσής τους. Μία πηγή είπε στο E! News πως πρόκειται να κάνουν την ανακοίνωση για τον αρραβώνα τον ερχόμενο Αύγουστο, ενώ μία άλλη προβλέπει πως θα συμβεί νωρίτερα. 

Πριν από αυτό, ο Harry και η Meghan θα αναγκαστούν να περάσουν λίγο χρονο σε διαφορετικές μεριές του Ατλαντικού, αφού η Meghan πρέπει να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις της στη σειρά, Suits, στην οποία πρωταγωνιστεί. Βέβαια, πλέον το Buckingham Palace θα παρακολουθεί τι συμβαίνει στη ζωή της, αφού υπάρχει πιθανότητα το μέλλον της να είναι μέσα στη βασιλική οικογένεια. 

Μία πηγή κοντά στη Meghan αναφέρει πως η ηθοποιός είναι αποφασισμένη να κάνει τη σχέση της με τον Harry να δουλέψει. "Είναι σε ένα σημείο στη ζωή της που θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά," λέει η πηγή. "Δεν ήταν ακριβώς εκεί στον προηγούμενό της γάμο. Ο Harry και η Μeghan συμβαδίζουν εντελώς σε σχέση με το τι θέλουν για το μέλλον."

Η επέτειό τους για τον ένα χρόνο πλησιάζει, ενώ η πηγή συνεχίζει λέγοντας πως η Meghan είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να εκπληρώσει τις ανάγκες της ως γυναίκα του πρίγκιπα. "Η Meghan ξέρει πως το μέλλον με τον Harry σημαίνει πως θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει μερικά από τα ενδιαφέροντα και τους στόχους που είχε πριν γνωριστούν, αλλά είναι έτοιμη γι' αυτό."

"Δεν μπορεί να περιμένει να κάνει το επόμενο βήμα μαζί του."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.