CELEBRITIES

Το γράμμα της γυναίκας του Cornell προς εκείνον, λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του


25 Μαΐου 2017

abaca-180580-007.jpg

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Cornell βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του δωματίου του, στο ξενοδοχείο MGM Grand Detroit, αφού η σύζυγός του ζήτησε από έναν οικογενειακό φίλο να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρισκόταν. Ο εκπρόσωπος της Detroit police, Michael Woody, είπε στο Associated Press πως ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως πιθανή αυτοκτονία: "Ο θάνατος του Chris Cornell είναι πιθανόν να οφείλεται σε αυτοκτονία. Αν και δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες σχετικά με το τι οδήγησε τους αστυνομικούς στο να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα, μπορώ να πω πως υπήρχαν σημαντικά στοιχεία στο σημείο που βρέθηκε νεκρός ο τραγουδιστής."

Λίγες ημέρες μετά το θάνατό του, η σύζυγός του, Vicky Cornell, έστειλε μία ανοιχτή επιστολή, μέσω του Billboard στον αγαπημένο της "Sweet Christopher." Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 2004.

Στο γράμμα έγραφε: "Ήσουν ο καλύτερος πατέρας, σύζυγος και γαμπρός. Η υπομονή, η συμπάθεια και η αγάπη σου θα υπάρχει για πάντα. Πάντα έλεγες ότι σε έσωσα, ότι δε θα ήσουν ζωντανός αν δεν υπήρχα εγώ.
Η καρδιά μου έλαμπε όταν σε έβλεπα ευτυχισμένο, γεμάτο ζωή και ενέργεια να κάνεις πράγματα. Ενθουσιασμένος για τη ζωή. Κάνοντας όλα όσα μπορούσες για να ανταποδώσεις. Ζήσαμε μοναδικές στιγμές την τελευταία δεκαετία και λυπάμαι, γλυκιά αγάπη μου,που δεν κατάλαβα τι συνέβη σε εσένα εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι που ήσουν μόνος και ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ, ο γλυκός μου Christopher. 
Τα παιδιά σου το γνωρίζουν αυτό, στο λέω αυτό για να μπορέσεις να ξεκουραστείς. Είμαι ράκος, αλλά θα σηκωθώ και θα φροντίσω τα όμορφα μωρά μας. Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό, κάθε μέρα και θα αγωνιστώ για σένα. Είχες απόλυτο δίκο όταν μας είπες αδελφές ψυχές. Λένε ότι τα μονοπάτια που περνάς, θα τα ξαναπεράσεις σίγουρα και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις, θα σε περιμένω εδώ. Σ 'αγαπώ περισσότερο απ' όσο, έχει αγαπήσει ποτέ κανένας στην ιστορία της αγάπης και περισσότερο από οποιονδήποτε θα το κάνει ποτέ. Για πάντα δική σου, η Βίκυ σου"

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.