CELEBRITIES

To τελευταίο look της Miley Cyrus προκάλεσε αντιδράσεις (πάλι)


Αφροδίτη Σακκά

13 Ιουνίου 2017

miley.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Miley Cyrus αρνείται να ξαναπερπατήσει σε red carpet - και υπάρχει λόγος

To παραδοσιακό bindi, φοριέται ως μία κόκκινη βούλα στη μέση του μετώπου και έχει εξαιρετική θρησκευτική σημασία για τις Ινδουίστριες: Η τοποθέτηση σχετίζεται με το "τρίτο μάτι" chakra ή το υποσυνείδητο. Λόγω του πνευματικού και πολιστικού συμβολισμού του, είναι προσβλητικό να οικειοποιηθεί ως αξεσουάρ μόδας χωρίς να εξηγείται σωστά η σημασία του -ακριβώς ο λόγος που προκάλεσε αντιδράσεις η Miley Cyrus.

Η star ανέβασε μία selfie στο Instagram, πριν το event και πολλοί χρήστες παρατήρησαν πως δεν ήταν ακριβώς παράδειγμα πολιτικής ορθότητας. "Ακόμα κλέβει κουλτούρες άλλων ανθρώπων υποθέτω," έγραψε κάποιος.

Ενώ θα δώσουμε στη Miley το πλεονέκτημα της αμφιβολίας και θα πούμε πως πιθανότητα δεν προσπάθησε να προσβάλλει ή να εκνευρίσει κανέναν με την εμφάνισή της για το Pride, το γεγονός αυτό είναι μία καλή αφορμή για να θυμόμαστε -και ειδικότερα οι celebrities, των οποίων οι πράξεις είναι ορατές και κρίνονται από εκατομμύρια ανθρώπους- να προσέχουμε περισσότερο σε θέματα όπως η διαφορά του να εκτιμούμε μία κουλτούρα με το να την οικειοποιούμε.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.