CELEBRITIES

Νέα δικαστικά έγγραφα επιβεβαιώνουν αυτό που δεν θέλαμε για τον Johnny Depp


Αφροδίτη Σακκά

27 Ιουνίου 2017

amberheard.jpg

Στα έγγραφα, τα οποία κατατέθηκαν τον Μάιο και ελήφθησαν στο People, η πρώην εκπρόσωποι του Depp στο The Management Group ισχυρίζονται, "[Joel Mandel, ένας από τους managers] ενημερώθηκε μετά το γεγονός μέσω επικοινωνίας με διάφορα μέλη του προσωπικού του σπιτιού και του security, πως ο Depp ήταν πολύ ευέξαπτος και μερικές φορές 'άσκησε σωματική βία' στη Heard." Τα έγγραφε ισχυρίζονται επίσης πως "Ο Mandel ενημερώθηκε αργότερα πως ο Depp είχε κλωτσήσει βίαια τη Heard, κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού που είχε συμβεί το 2014."

Την περσινή χρονιά, παραχωρήθηκε στη Heard η εντολή για περιοριστικά μέτρα κατά του Depp. Τα δικαστικά έγγραφα που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου έδειχναν πως η Heard ισχυρίστηκε πως, "Καθ' όλη τη διάρκεια της σχέσης μας, ο Johnny έχει ασκήσει λεκτική και σωματική βία σε εμένα." Ο φίλος του ζευγαριού, iO Tillet Wright (o οποίος έχει ξεκόψει εντελώς τις σχέσεις του με τον Depp από τότε, αλλά έχει παραμείνει κοντά στη Heard,) επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της Heard περί κακοποίησης και είπε πως έχει βρεθεί μάρτυρας, αφού μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία.

Το περσινό φθινόπωρο, είχε κυκλοφορήσει ένα video το οποίο έδειχνε τον Depp να είναι λεκτικά και σωματικά βίαιος. Στο video, ο Depp ακούγεται να φωνάζει, "Σου συνέβη κάτι σήμερα το πρωί; Δε νομίζω!" πριν σπάσει ένα μπουκάλι κρασιού και μουρμουρίζοντας, "Θέλεις να δεις τρελό, θα σου δώσω τρελό." Σε κάποια άλλη στιγμή, πέρυσι, κυκλοφόρησαν γραπτά μηνύματα που φαίνονται να είναι μεταξύ του βοηθού του Depp και της Heard, τα οποία δείχνουν τον βοηθό του ηθοποιού να απολογείται στη Heard, εκ μέρους του Depp, λέγοντας: "Όταν του είπα πως σε κλότσησε, εκείνος έκλαψε. Ήταν σιχαμερό. Και το ξέρει. Είναι ένα μικρό χαμένο αγόρι. Και χρειάζεται όλη τη βοήθεια που μπορεί να του δωθεί. Είναι τόσο, τόσο λυπημένος όπως θα έπρεπε να είναι." Η Heard απάντησε αναφερόμενη σε προηγούμενα περιστατικά. Οι εκπρόσωποι του Depp ισχυρίστηκαν πως τα μηνύματα ήταν κατασκευασμένα.

Στα πρόσφατα δικαστικά έγγραφα, που ελήφθησαν από το People, ο πρώην business manager του Depp επιβεβαιώνει πως τα μηνύματα ήταν αληθινά. "Το TMG έχει ενημερωθεί και πιστεύει πως ο Depp ξέρει πολύ καλά πως τα μηνύματα ήταν αληθινά, αλλά πίεσε τον βοηθό του να αμφισβητήσει ψευδώς τα κείμενα δημοσίως," αναφέρουν τα έγγραφα.

Ο Depp και ο δικηγόρος του έχουν αρνηθεί έντονα τους ισχυρισμούς, κατηγορώντας τη Heard για ψέμματα και το ότι προσπαθεί να "επεκτείνει τα 15 λεπτά δημοσιότητάς [της]."

 

Αν βιώνετε ή ξέρετε πως κάποιος/α βιώνει ενδοοικογενειακή βία, μπορείτε να καλέσετε τη Τηλεφωνική Γραμμή SOS, 15900 ή να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά µέσω της διεύθυνσης e-mail: [email protected]Περισσότερες λεπτομέρειες για τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας της Γραμμής SOS 15900 είναι διαθέσιμες εδώ: Κανονισμός Λειτουργίας Τηλεφωνικής Γραμμής SOS 15900.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.