CELEBRITIES

Τι κάνει κρυφά ο πρίγκιπας Harry εδώ και μερικούς μήνες;


Αφροδίτη Σακκά

22 Αυγούστου 2017

harry.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Meghan Markle φοράει χρυσό δαχτυλίδι που της έδωσε ο Prince Harry

Ενώ η 36χρονη έχει κλείσει το lifestyle site της, The Tig και κρατά ένα αρκετά χαμηλό προφίλ στα social media το τελευταίο καιρό, η Markle έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές να κάνει διαδρομές μεταξύ Toronto, όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς, Suits, στην οποία πρωταγωνιστεί και αεροδρομίου Heathrow, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη The Express, o Harry εδώ και μήνες κάνει κρυφά διαδρομές στο Heathrow για να παραλάβει την Meghan. Πώς τα καταφέρνει όμως το ζευγάρι να είναι τόσο incognito;

Απ΄ ότι φαίνεται, ο Harry θέτει σε λειτουργεία τις πριγκιπικές του δυνάμεις, έτσι ώστε η Markle να μπορεί να προσπερνά των έλεγχο των διαβατηρίων και να πηγαίνει κατευθείαν στο αμάξι του από το αεροπλάνο.

Οι πηγές στο Heathrow αναφέρουν: "Συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό. Ο Harry έχει αστυνομική συνοδεία στην άσφαλτο, στο μαύρο του Audi RS6. Συνοδεύεται από έναν σωματοφύλακα και έναν μεταφορέα που ακολουθεί. Η Meghan συνήθως κρατάει μόνο αποσκευές χειρός. Αν κάνει check in βαλίτσα τότε μπαίνει στην αναμονή για να φορτωθεί στο αεροπλάνο τελευταία και να μπορεί να εντοπιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι αφαλείας πρέπει να γίνουν εκ των προτέρων ή μέσα στο αεροσκάφος αφού περπατά από τις σκάλες του αεροπλάνου στο αμάξι του Harry."

Aυτή η προφύλαξη λέγεται πως επιβλήθηκε αφού η Meghan είχε φωτογραφθεί πολλές φορές στο Terminal 2.

H μέθοδος αυτή είναι συνηθισμένη για μέλη της βασιλικής οικογένειας, πολιτικούς ή αξιωματούχους επισκέπτες στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Windsor Suite.

To Windsor Suite είναι όταν "οι VIPs συνοδεύονται κατευθείαν στο αεροσκάφος τους αφού έχουν περάσει από τις οθόνες του security μακριά από τα πλήθη." Ωστόσο, η διαδικασία αυτή κοστίζει 3.000 λίρες τη φορά, ο Harry αποφάσισε να κάνει τους δικούς του διακανονισμούς.

Άλλωστε πάντα αξίζει η έξτρα προσπάθεια όταν είσαι τόσο ερωτευμένος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.