CELEBRITIES

H κόρη του David Bowie και της Iman είναι τόσο όμορφη όσο φαντάζεστε


Αφροδίτη Σακκά

23 Αυγούστου 2017

bowie.jpg

Διαβάστε εδώ:

Την περασμένη Πέμπτη, ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία και την κόρη της με τον Bowie, Alexandria Zahra Jones, με αφορμή τα 17α γενέθλιά της. "Η βασίλισσα της καρδιάς μου Lexi Jones έγινε 17!" έγραψε στη λεζάντα η Iman. Στη φωτογραφία η Lexi ποζάρει με ένα λευκό top και το piercing της, ενώ τα σγουρά μαλλιά της είναι αφημένα φυσικά.

Η έφηβη έχει μεγαλώσει πολύ γρήγορα:

H Jones, που τη φωνάζουν χαϊδευτικά Lexi, γεννήθηκε το 2000, οκτώ χρόνια αφού παντρεύτηκαν οι γονείς της το 1992. Είναι το δεύτερο παιδί του David Bowie, μετά τον Duncan Jones, 46, τον οποίο ο τραγουδιστής μοιραζόταν με την πρώτη του σύζυγο, Angie Bowie. Είναι επίσης το δεύτερο παιδί της Iman, μετά τη Zulekha Haywood, 39, την οποία μοιράζεται με τον προηγούμενο γάμο της με τον Spencer Haywood.

Μετά τη γέννηση της Lexi, ο Bowie έγινε πιο επιλεκτικός και "να απορρίπτει μεγάλους ρόλους," για να επικεντρωθεί στο να γίνει οικογενειάρχης, όπως αναφέρει η Mirror.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.