CELEBRITIES

H Blake Lively και ο Ryan Reynolds κάνουν σπάνια εμφάνιση με τις κόρες τους


Αφροδίτη Σακκά

30 Αυγούστου 2017

blake.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Blake Lively είχε γενέθλια και ο Ryan Reynolds της ευχήθηκε με τον πιο αστείο τρόπο

Σε αντίθεση με τα matching looks τους στο καλωσόρισμα του Ryan Reynolds στο Walk of Fame του Hollywood, η τετραμελής οικογένεια ντύθηκε πιο casual για την πρόσφατη έξοδό τους. Ο Reynolds φόρεσε τραγιάσκα, γυαλιά, φούτερ και τζιν, κρατώντας αγκαλιά τη James, η οποία ήταν ντυμένη με ροζ φόρεμα και αστραφτερά αθλητικά παπούτσια. Η Lively φόρεσε ένα καπέλο σε στιλ fedora, καρό πουκάμισο, τζιν και Gucci loafers με την μικρή Ines στην αγκαλιά της.

Η Blake Lively ταξίδεψε με τις κόρες της στo Vancouver με σκοπό να γιορτάσει τα γενέθλιά της με όλη την οικογένεια, αφού ο Reynolds βρίσκεται στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας Deadpool 2, σύμφωνα με τη Daily Mail.

To ζευγάρι έχει ως προτεραιότητα να περνούν χρόνο με τις κόρες τους και προσπαθούν να μην δουλεύουν και οι δύο την ίδια περίοδο. "Δεν δουλεύουμε και οι δύο την ίδια στιγμή," έχει δηλώσει η Blake σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το Glamour. "Είμαστε εδώ σαν οικογένεια, μετά θα πακετάρουμε και εγώ θα πάω να γυρίσω δύο ταινίες."

Είναι και οι τέσσερις αξιολάτρευτοι!

 

Gallery: Δείτε ακόμη το ντεμπούτο των μικρών James και Ines στο κόκκινο χαλί

[gallery-715954]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.