CELEBRITIES

H Sarah Jessica Parker θέλει να σας βγάλει για ψώνια


Αφροδίτη Σακκά

27 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-201081-002.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι περιέχει το νεσεσέρ της Sarah Jessica Parker

Η SJP συνεργάζεται με το Airbnb με σκοπό να προσφέρει ένα αξέχαστο tour με θέμα το Sex and The City, με τίτλο "Sole of The City with SJP" στη Νέα Υόρκη στις 6 Οκτωβρίου ως κομμάτι του προγράμματος Airbnb Experiences. H Parker θα παίξει τον ρόλο της personal shopper σε τέσσερις πολύ τυχερές γυναίκες, οι οποίες θα διαλέξουν ένα ζευγάρι παπούτσια από την collection της SJP στα Bloomingdales της iconic Upper East Side 59th Street. Αργότερα, η πενταμελής παρέα θα κάνει ένα διάλειμμα στο fro-yo cafe των Bloomingdales, Forty Carrots και μετά η Parker θα στείλει τις νέες τις φίλες (και τα υπέροχα παπούτσια τους) σε ένα event στο New York City Ballet, όπου θα απολαύσουν καταπληκτικές θέσεις, VIP εκπλήξεις και πολλές ευκαιρίες να συζητήσουν πώς ήταν να ψωνίζεις με την αληθινή Carrie Bradshaw.

To tour με τη SJP κοστίζει 400 δολάρια και έχει, φυσικά, ήδη εξαντληθεί. Ωστόσο, μπορούμε πάντα να περιμένουμε τις selfies με τα υπέροχα παπούτσια.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το beauty secret της Sarah Jessica Parker

[gallery-716358]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.