CELEBRITIES

H Kendall Jenner μιλά επιτέλους για τη διαφήμιση που ξεσήκωσε αντιδράσεις και κλαίει


Αφροδίτη Σακκά

2 Οκτωβρίου 2017

kendall-jenner.jpg

Διαβάστε εδώ: H Kendall Jenner είναι ίδια η μαμά της στο NYFW

"Απλά νιώθω πάρα πολύ άσχημα," λέει η Kendall στην Kim. "Νιώθω πάρα πολύ άσχημα που προσβλήθηκε έστω ένας. Νιώθω πολύ άσχημα που ο κόσμος το εξέλαβε με τόσο λάθος τρόπο και νιώθω πραγματικά χάλια. Δεν έχω ιδέα πώς θα επανέλθω από αυτό."

"Αυτή είναι η πρώτη φορά που δημιουργείς σκάνδαλο," λέει η Kim στη Kendall. "Αυτή είναι η πρώτη αληθινή σου εμπερία με κάτι τέτοιο."

"Ναι, αλλά είναι πολύ άσχημη," απαντάει η Kendall.

"Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο μάθημα που θα πάρεις," συνεχίζει η Kim. "Ξέρω πως είσαι πολύ ευαίσθητη και πως είσαι ο τελευταίος άνθρωπος που θέλει να πληγώσει κάποιον ή να δείξει αναισθησία.. θα έπρεπε να σε επηρεάσει με τρόπο που θα σε κάνει να μεγαλώσεις μέσα από αυτό και να πεις 'Okay, είμαι καλύτερος άνθρωπος μετά από αυτό.' Απλά θέλω να δεις πως υπάρχει φως στο τούνελ και θα είσαι OK αν είσαι απλά ειλικρινής."

H Kendall φαίνεται να κλαίει, όσο μιλάει για το γεγονός. "Δε θα πλήγωνα κανέναν επίτηδες," λέει σκουπίζοντας τα δάκρυά της. "Αν ήξερα πως θα είχε τέτοιο αποτέλεσμα δε θα έκανα ποτέ κάτι σαν κι αυτό. "Αλλά δεν το ξέρεις εκείνη τη στιγμή και [...] ένιωσα τόσο χαζή. Το γεγονός πως πλήγωσα ή προσέβαλλα άλλους ανθρώπους δεν ήταν ποτέ ο σκοπός μου και αυτό είναι που με στενοχώρησε περισσότερο, πως δε θα ήθελα να στενοχωρήσω κάποιον άλλο."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την εμφάνιση της Kendall Jenner στο κόκκινο χαλί που κέρδισε τις Κάννες

[gallery-716900]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.