CELEBRITIES

Έτσι ευχήθηκε η Madonna στην κόρη της που έκλεισε τα 21


MMEINTANI

16 Οκτωβρίου 2017

22429749-1568191263269059-6716368646580469760-n.jpg

Η βασίλισσα της pop δεν θα μπορούσε να καμαρώνει περισσότερο για την κόρη της, Lourdes Maria Ciccone Leon, κάτι που έκανε ξεκάθαρο μέσα από μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram, προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

 

«Είτε είσαι στη Κούβα… είτε στην Κένυα… ή απλά στην αυλή μας, είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Χαρούμενα γενέθλια, Lola».

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δεν έχει σημασία αν είσαι η πιο γνωστή star στον κόσμο, όταν πρόκειται για την οικογένεια ακόμα και η Madonna γίνεται η πιο γλυκιά μαμά στον κόσμο.

 

Πώς νιώθει όμως για το γεγονός ότι τα παιδιά της μεγαλώνουν; Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People, είχε δηλώσει το εξής: «Είχα αυτή την αστεία εντύπωση ότι όσο μεγαλώνουν τα παιδιά σου, μαθαίνουν να φροντίζουν μόνα τον εαυτό τους και όλο αυτό γίνεται πιο εύκολο. Αλλά στην πραγματικότητα, όσο μεγαλώνουν, τόσο μεγαλύτερη είναι και πρόκληση – γιατί τώρα γίνονται έφηβοι και χρειάζονται καθοδήγηση».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.