CELEBRITIES

O θείος της Kate Middleton καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία


Αφροδίτη Σακκά

15 Νοεμβρίου 2017

000-u987d.jpg

Διαβάστε εδώ: Μίλα μη φοβάσαι: Η ελληνική καμπάνια για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο Gary, o μικρότερος αδερφός της μητέρας της δούκισσας του Cambridge, Carole, άφησε τη σύζυγό του Julie-Ann Goldsmoth αναίσθητη όταν τη χτύπησε στο πρόσωπο, τη στιγμή που έφταναν στο σπίτι τους στο Λονδίνο με ένα ταξί πριν μερικές ημέρες. Αφού ομολόγησε την ενοχή του για ξυλοδαρμό, ο Goldsmith αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τις 21 Νοεμβρίου που θα καταδικαστεί, σύμφωνα με την Evening Standard.

H εφημερίδα αναφέρει πως η εισαγγελέας της υπόθεσης, Kate Shilton, αναφερόμενη στο συμβάν είπε: "Ο κ. Goldsmith άρχισε να της φωνάζει [ενώ] και οι δύο πλευρές ήταν μεθυσμένες, πίνοντας όλο το απόγευμα. Η Mrs. Goldsmith είπε πως δεν μπορεί να θυμηθεί πώς συνέβη αλλά ο σύζυγός της τη χτύπησε στην αριστερή πλευρά του προσώπου της με κλειστή γροθιά. Έπεσε αμέσως κάτω και χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος."

Ο οδηγός του ταξί δήλωσε στην αστυνομία πως είδε τη Julie-Ann να χαστουκίζει τον άντρα της. Εκείνος αντέδρασε με μία γροθιά που την άφησε αναίσθητη.

Ο Gary ήταν καλεσμένος στον γάμο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William το 2011, αλλά και στη τελετή της άλλης του ανιψιάς, Pippa, τον Μάιο της φετινής χρονιάς.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.