CELEBRITIES

Περιοδικό έκανε Photoshop στις φακίδες της Meghan Markle και τα social εξαγριώθηκαν


Αφροδίτη Σακκά

5 Δεκεμβρίου 2017

000-ur9un.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτό θα είναι το όνομα της Meghan Markle αφού παντρευτεί τον Harry

Τη Πέμπτη, η γαλλική εκδοχή του περιοδικού Elle, δέχθηκε έντονη κριτική από τους fans για το γεγονός πως επεξεργάστηκε τις φυσικές φακίδες και ελιά της στο εξώφυλλο Δεκεμβρίου, όπως αναφέρει το Revelist. H φωτογραφία δείχνει τη Markle να φοράει μία φουσκωτή φούστα και τζιν πουκάμισο, με τα μαλλιά της χτενισμένα προς τα πίσω.

Μετά τη κυκλοφορία της, η φωτογραφία δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στο internet για την εμφανή επεξεργασία με Photoshop. Οι fans κατέκριναν το περιοδικό που αφαίρεσε ψηφιακά τις φακίδες και την ελιά -κάτι για το οποίο έχει δηλώσει δημόσια πως την ενοχλεί. (Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, είχε επαινέσει το περιοδικό Vanity Fair για το ότι δεν επεξεργάστηκε τα φυσικά της σημάδια.)

"Μέχρι και σήμερα αυτό που με νευριάζει περισσότερο είναι όταν αλλάζουν το χρώμα του δέρματός μου και αφαιρούν ψηφιακά τις φακίδες μου σε φωτογραφήσεις," είχε πει στο Allure τον Μάρτιο. "Για όλους τους φίλους μου με φακίδες εκεί έξω, θα μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου έχει πει ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρότερη: 'Ένα πρόσωπο χωρίς φακίδες είναι ουρανός χωρίς αστέρια.'"

Στη συνέντευξή της, η Markle μίλησε ανοιχτά για το ότι συχνά τη χαρακτηρίζουν ως "φυλετικά διφορούμενη" με αφορμή τη διαφυλική της κληρονομιά. "Είχα ένα μάθημα που μελετούσε τις Αφροαμερικάνικες ρίζες στο Northwestern όπου εξερευνούσαμε το χρώμα -ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσα να δώσω ένα όνομα στο συναίσθημα μου πως είμαι πολύ ανοιχτή για τη μαύρη κοινωνία και πολύ μιγάδα για τη λευκή κοινωνία," είπε. "Στα castings με χαρακτήριζαν ως 'φυλετικά διφορούμενη'."

Έχοντας κατά νου το ταξίδι της Markle για να αποδεχτεί το χρώμα του δέρματός της και τη φυσική της ομορφιά, φαίνεται απίστευτο το ότι ένα περιοδικό θα έκανε Photoshop στις φακίδες της. Είναι μία καλή στιγμή το όλο θέμα του Photoshop να λάβει τέλος.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Meghan Markle στη πρώτη εμφάνισή της με τον Harry, ως πριγκιπικό ζευγάρι

[gallery-717948]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.