CELEBRITIES

Η πιο δημοφιλής ηθοποιός στο Google για το 2017, δεν είναι αυτή που περιμέναμε


27 Δεκεμβρίου 2017

000-lk0z3.jpg

Η πιο δημοφιλής αναζήτηση παγκοσμίως ήταν ο τυφώνας Irma, με το iPhone και το iPhone X να ακολουθούν. Στις ταινίες, πρώτη ήρθε το IT και δεύτερο το Wonder Woman και στις σειρές το Stranger Things και δεύτερο το 13 Reasons Why. Όσο για τους μουσικούς, πρώτη ήρθε η Ariana Grande, δεύτεροι οι Linkin Park και τρίτη η Lady Gaga, ενώ πρώτο σε αναζητήσεις τραγουδιών και στίχων ήταν (ποιο άλλο;) το Despacito.

Αυτό που πραγματικά μας εξέπληξε όμως, ήταν το γεγονός πως η Meghan Markle (γνωστή από τη σειρά Suits και πλέον ως μέλλουσα πριγκίπισσα της Αγγλίας) βρέθηκε πρώτη σε αναζητήσεις στην κατηγορία "Ηθοποιοί", δεύτερη στους πιο περιζήτους ανθρώπους παγκοσμίως -με τον Matt Lauer στη πρώτη θέση- και πέμπτη στις δημοφιλέστερες αναζητήσεις όλης της χρονιάς. Ξέραμε πως όλη η προσοχή είναι στραμμένη πάνω της, αλλά δεν περιμέναμε καθόλου να ανέβει τόσο ψηλά!

Παρ' όλα αυτά, το αποτέλεσμα δεν είναι εντελώς παράλογο, αφού η Markle έχει απασχολήσει τα media περισσότερο από κάθε άλλον άνθρωπο τους τελευταίους μήνες -και κάτι μας λέει πως θα συνεχίσει και το 2018.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσαν η Kate Middleton και η Meghan Markle στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση

[gallery-718055]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.