CELEBRITIES

Η νέα εξέλιξη στο χωρισμό Brangelina


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2018

Όταν ήρθε ο χωρισμός για το ζευγάρι, υπήρξαν αρκετές διαφωνίες, αλλά και τσακωμοί μεταξύ τους, απ'ότι φαίνεται όμως όλα έχουν ξεπεραστεί και το πρώην ζευγάρι έεχει βρει τη χρυσή τομή.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style, οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση και έχουν βρεί μία μέση λύση για την κηδεμονία των παιδιών. Κάτι που ο Brad διεκδικούσε έντονα στο δικαστήριο, καθώς η Angelina δεν του επέτρεπε καν να δει τα παιδιά.
Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσει το διαζύγιο και όλα να πάρουν το δρόμο τους.

"Ο Brad και η Angelina είναι πολύ κοντά στο να λάβουν μία συμφωνία για το θέμα των παιδιών τους. Η κατάσταση μεταξύ τους είναι πολύ καλή, σε σχέση με τον παρελθόν και είναι σε θέση να οριστικοποιήσουν τόσο το διαζύγιο, όσο και την κηδεμονία των παιδιών τους περίπου μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου", ανέφερε μια πηγή.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον γοητευτικό Brad Pitt!

[gallery-717852]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.