CELEBRITIES

Χωρισμός στην οικογένεια Trump


The Jennettes

16 Μαρτίου 2018

000-kb4yr.jpg

Την Τετάρτη, το Page Six δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο συμμετέχουν οι φίλοι του ζευγαριού και μιλούν για τον λόγο που οι δύο τους έκαναν αίτηση διαζυγίου. Μερικοί δήλωσαν πως εκείνη νιώθει πως εκείνος περνάει πολύ χρόνο ταξιδεύοντας και είναι συνεχώς μόνη στο σπίτι με τα πέντε τους παιδιά. Άλλοι δήλωσαν ανήσυχοι με την ανισόρροπη χρήση του Twitter που κάνει ο Don Jr. -πρόσφατα έκανε like σε μία απεχθή θεωρία συνωμοσίας για έναν επιζώντα της μαζικής επίθεσης στο Parkland της Florida.

"H Vanessa είναι εκ φύσεως ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και νιώθει άβολα με την προσοχή που δέχεται η οικογένειά της τώρα που οι Trumps βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας," ανέφερε μία πηγή στο Page Six. "Ανησυχεί επίσης για τα παιδιά της, ειδικότερα από τότε που έλαβε το απειλητικό γράμμα με την λευκή σκόνη".

Τον Φεβρουάριο, η Vanessa μπήκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αφού άνοιξε ένα γράμμα που στάλθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Manhattan, απευθυνόμενο στον Don Jr, το οποίο περιλάμβανε την απειλή με την λευκή σκόνη. Τελικά, το NYPD είπε πως η σκόνη δεν ήταν βλαβερή. Αλλά η πηγή δήλωσε πως, "Ήταν τρομακτικό για τη Vanessa, που ανησυχεί φυσικά για την ασφάλεια των παιδιών της".

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αναπάντεχη εμφάνιση της Melania Trump

[gallery-718281]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.