CELEBRITIES

H Meghan Markle θα φορέσει νυφικό πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζαμε


Αφροδίτη Σακκά

29 Μαρτίου 2018

meghan64508.jpg

"Δεν χρειάστηκε να αλλάξουμε πράγματα τελευταία στιγμή γιατί πήρα μία απόφαση πολύ νωρίς -δεν θυμάμαι ακριβώς το πότε στη σεζόν, αλλά η σχέση της Meghan έδειχνε να πηγαίνει καλά," είπε ο Korsh στο Variety. "Έτσι, υπέθεσα πως αν παντρευόταν έναν πρίγκιπα δεν θα έμενε στη σειρά. Οπότε, αποφασίσαμε, στις καρδιές μας, να υπολογίσουμε σε εκείνη να βρει την αγάπη και να έχει το δικό της παραμυθένιο τέλος στη δική της ζωή και υποθέσαμε πως θα συμβούν καλά πράγματα σε εκείνη".

Οπότε, αυτό σημαίνει πως η χαρακτήρας της Markle, Rachel, θα καταλήξει με τον τηλεοπτικό της σύντροφο, Mike Ross; Έχουμε ένα προαίσθημα πως ναι -πράγμα που σημαίνει πως θα μπορούσαμε να τη δούμε με νυφικό και πριν τις 19 Μαίου. Το πρώτο trailer για τα τελευταία επεισόδια του νομικού δράματος που βγήκαν αυτόν τον Μάρτιο, και δείχνουν τον Mike να λέει στη Rachel πως ήξερε "από το δευτερόλεπτο που τη γνώρισε" πως ήθελε να την παντρευτεί.

Μην ανησυχείς Harry, ένα μήνα μετά από τότε θα την δεις κι εσύ με νυφικό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Meghan Markle για την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

[gallery-718313]

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.