CELEBRITIES

Η πριγκίπισσα Diana δεν φορούσε το logo της Chanel για έναν πολύ λυπητερό λόγο


Αφροδίτη Σακκά

18 Μαΐου 2018

19890514-gaf-g49-001.jpg

Αλλά σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, μετά το διαζύγιό της με τον πρίγκιπα Charles, η πριγκίπισσα Diana δεν ήθελε πια να φοράει το logo της Chanel για έναν πολύ λυπητερό, αλλά πολύ κατανοητό λόγο. Σε μία νέα συνέντευξη με το Harper's BAZAAR Australia, ο Αυστραλός σχεδιαστής Jayson Brundson μίλησε για τη συνεργασία με τη Diana το 1996, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της επίσκεψης στην Αυστραλία για ένα φιλανθρωπικό event.

Ο Brundson είπε: "Ήμουν πολύ καλός φίλος με τον Joh Bailey και ο Joh διορίστηκε ως ο κομμωτής της όσο ήταν εδώ για την επίσκεψη. Δεν είχε πάρει το διαζύγιο πολύ καιρό και ο Jο ήξερε πως ήμουν τεράστιος fan της. Είχε έναν βοηθό κάθε μέρα που πήγαιναν μαζί για να της φτιάξουν τα μαλλιά για τη μέρα. Οπότε μου είπε, 'Θα ήθελες να έρθεις ως ο βοηθός μου;' και εγώ είπα 'Ναι, φυσικά θα ήθελα'. 

Αλλά όταν ήρθε η στιγμή να διαλέξουν αξεσουάρ για το outfit της Diana, o Bunson θυμάται την απόφασή της να μην φορέσει παπούτσια Chanel: 

"Βγήκε έξω κρατώντας πολλά ζευγάρια παπούτσια και τσάντες και απλά τα παράτησε στον καναπέ. Και μετά είπε, 'Τι πιστεύεις;', οπότε τα κοίταξα και βρήκα ένα ζευγάρι παπούτσια Chanel και είπα: 'Αυτά θα ταίριαζαν υπέροχα με Versace', και είπε 'Όχι, δεν μπορώ να φορέσω συνδεδεμένα C, το διπλό C'. Οπότε ρώτησα γιατί και είπε 'Είναι Camilla και Charles'".

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana

[gallery-717373]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.