CELEBRITIES

O λόγος που ο Ryan Reynolds δεν αφήνει τα παιδιά του να τον επισκεφθούν στο πλατό


24 Μαΐου 2018

20170501-zaa-a123-093.jpg

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι ABC, ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα του ταινία, Deadpool 2, και για τα συναισθήματα που έχουν οι κόρες του για το ρόλο που ενσαρκώνει.

Κάτω από τη μάσκα του Deadpool, το πρόσωπο του ήρωα είναι παραμορφωμένο από εγκαύματα, κάτι που οι μικρές James και Ines δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Τον επισκέφθηκαν στο πλατό και η εμφάνισή του τις σόκαρε. Έτσι, αποφάσισε με τη σύζυγό του να τις κρατήσουν μακριά – τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στα οποία δε φορούσε το κοστούμι του.

«Φεύγω το πρωί και μοιάζω με τον μπαμπά. Μέχρι να έρθει η ώρα για το μεσημεριανό, είμαι λες και με πήρε ο ύπνος πάνω σε ένα φούρνο», είπε ο Reynolds.

Υπάρχει, όμως, και ένας ακόμα λόγος πίσω από την απόφασή του. Ο Deadpool βρίζει – και όχι λίγο. Έτσι, παρότι του αρέσει αυτό το αθυρόστομο alter – ego του, δε θέλει να μεταφέρει αυτό το χαρακτήρα και στο σπίτι, μπροστά στις κόρες του.

Gallery: Δείτε επίσης "Οι κόρες της Blake Lively και του Ryan Reynolds έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί"

[gallery-715954]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.