CELEBRITIES

H Oprah μίλησε για το ένα πράγμα που αν έκανε «θα τη σκότωνε»


The Jennettes

3 Ιουλίου 2018

20180519-zaa-ap2-937.jpg

 

Στη συνέντευξη που έδωσε, αποκάλυψε ότι το να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Η.Π.Α. στις εκλογές του 2020 θα ήταν κάτι τραγικό για εκείνη. Ο χώρος της πολιτικής δεν της ταιριάζει. Όπως δήλωσε, «Όλες οι ανακρίβειες, τα ψέματα, η κακία, η διπροσωπία -  αισθάνομαι πως δε θα μπορούσα να υπάρξω εκεί. Δε θα μπορούσα ποτέ να ποτέ να το κάνω. Δεν είναι ‘καθαρή’ δουλειά. Θα με σκότωνε».

Παρότι, λοιπόν, θέλει να απέχει, η Winfrey έχει πάρει θέση υπέρ των κινημάτων #MeToo και Time’s Up, κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης. Για εκείνη, η κατάσταση δε θα αργήσει να αλλάξει.

«Όλοι λένε ότι ‘είναι σκοτεινή εποχή’, αλλά τι θα γίνει αν το αλλάξουμε αυτό; Εγώ το βλέπω διαφορετικά», είπε η Oprah. «Εγώ λέω ‘Δεν είναι αξιοθαύμαστο το ότι επιτέλους ξυπνήσαμε;’ Για χρόνια, οι γυναίκες μάθαμε να υπομένουμε αυτή την τρέλα. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο. Πρέπει να κυνηγήσουμε την ευτυχία», συνέχισε.

 

Διαβάστε επίσης: Η Oprah παραλίγο να σπάσει έναν σημαντικό royal στιλιστικό κανόνα

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.