CELEBRITIES

Η Irina Shayk φωτογραφίζεται με sexy μαγιό στο ντους


13 Ιουλίου 2018

abaca_636238_116_1.jpg

H Irina Shayk θεωρείται ένα από τα πιο sexy μοντέλα του κόσμου και η πιο πρόσφατη φωτογράφησή της, το αποδεικνύει. Η 32χρονη πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού ES, με φωτογράφο την Ellen Von Unwerth, φορώντας ένα sexy πράσινο μαγιό με έντονα κοψίματα στο πλάι, και μέσα σε ένα ντους.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η Shayk είπε: "Δεν είχα ιδέα πώς θα ήταν το modelling. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα μπορούσα ίσως να φωτογραφίζομαι για καταλόγους ρούχων και να βοηθήσω την οικογένειά μου."

"Δεν μιλούσα καθόλου Αγγλικά. Στο Παρίσι, ζούσα σε ένα μικρό διαμέρισμα με άλλα μοντέλα. Είχαμε 40 ευρώ χαρτζιλίκι την εβδομάδα".

"Τις Κυριακές μοιραζόμασταν ρύζι, επειδή δεν μας είχαν μείνει καθόλου χρήματα. Και τις Δευτέρες το πρωί θα μπαίναμε στο μετρό με το 1 ευρώ που μας είχε μείνει για να πάμε στο πρακτορείο μοντέλων και να πάρουμε το χαρτζιλίκι μας για την επόμενη εβδομάδα".

 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.