CELEBRITIES

Πώς αντέδρασε η Serena Williams μετά την ήττα της στο Wimbledon


The Jennettes

15 Ιουλίου 2018

20180714_zaf_i88_421.jpg

To Σάββατο 14 Ιουλίου, η Angelique Kerber από τη Γερμανία έκλεψε τη νίκη από την πασίγνωστη τεννίστρια, Serena Williams. Παρότι η τελευταία δεν το περίμενε, κατάφερε να το διαχειριστεί με απίστευτη κομψότητα, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά το ήθος της.

Ελάχιστες στιγμές μετά τη λήξη του αγώνα, η Williams, που έγινε μητέρα πριν 10 μόλις μήνες, δήλωσε: "Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έφτασα μέχρι εδώ. Για όλες τις μαμάδες εκεί έξω, έπαιξα για εσάς και προσπάθησα, αλλά η Angelique έπαιξε πολύ καλά."

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι μέχρι πριν δύο μήνες δε γνώριζε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες αποφασίστηκε ότι είναι σε θέση να αγωνιστεί. "Αυτό είναι μόνο η αρχή. Έκανα ένα τεράστιο βήμα στο Wimbledon, αλλά ήταν μόνο η αρχή", ολοκλήρωσε.

Η αντίπαλός της απάντησε στις παραπάνω δηλώσεις, λέγοντας ότι η διάσημη αθλήτρια αποτελεί έμπνευση για όλους. "Συγχαρητήρια που επέστρεψες!", συνέχισε.

 

Διαβάστε επίσηςH Serena Williams στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα στις μητέρες που είχαν δύσκολες εγκυμοσύνες

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.