CELEBRITIES

Γιατί ο πατέρας της Meghan Markle θεωρεί πως η κόρη του είναι «τρομοκρατημένη» με το νέο της ρόλο


The Jennettes

16 Ιουλίου 2018

20180705_zaa_ap2_209.jpg

Ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas, θεωρεί ότι φαίνεται «τρομοκρατημένη» στις εμφανίσεις της με το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, και τη νέα της οικογένεια. Επιπλέον, δηλώνει πως θέλει να αποκατασταθούν οι σχέσεις του μαζί της, παρότι εκείνη τον απομάκρυνε.

Ο 73χρονος μίλησε στο The Sun, δίνοντας τη δεύτερη συνέντευξή του μετά το γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, όπου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω μίας χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε.

«Το μόνο που ξέρω για την κόρη μου, είναι ότι τη βλέπω τρομοκρατημένη», είπε στην εφημερίδα. «Το βλέπω στα μάτια της, το βλέπω στο πρόσωπό της και το βλέπω στο χαμόγελό της. Έβλεπα το χαμόγελό της για χρόνια. Γνωρίζω το χαμόγελό της. Δε μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Δεν είναι καν στημένο – είναι χαμόγελο πόνου», πρόσθεσε.

«Μπορεί απλώς να περνάει μερικές δύσκολες μέρες. Δεν ξέρω. Πραγματικά με ανησυχεί. Νομίζω ότι βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση. Αυτό είναι το τίμημα του να παντρεύεσαι πρίγκιπα», συνέχισε.

Ο Thomas Markle ολοκλήρωσε λέγοντας πως το βασιλικό στιλ της κόρης του είναι «βγαλμένο από παλιά ταινία».

«Γιατί το 2018 ντυνόμαστε σαν να είμαστε στο 1930; Γιατί πρέπει να καλύπτουν τα γόνατά τους;», είπε χαρακτηριστικά. Φαίνεται, βέβαια, να αγνοεί το γεγονός ότι, όπως η Kate Middleton, έτσι κι εκείνη, κάνει υπέρκομψες επιλογές.

 

Gallery: 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.