CELEBRITIES

Αγνώριστη η Margot Robbie για την ταινία Mary Queen of Scots


The Jennettes

17 Ιουλίου 2018

20180304_zaa_a123_2466.jpg

Μετά το γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η εμμονή μας με τη βρετανική μοναρχία συνεχίζεται με την ταινία Mary Queen of Scots, με πρωταγωνίστριες τις Margot Robbie και Saoirse Ronan.

Σε σκηνοθεσία της Josie Rourke, το έργο αναμένεται να σπάσει ρεκόρ εισπράξεων, ενώ οι φήμες περί οσκαρικών υποψηφιοτήτων έχουν ήδη αρχίσει να οργιάζουν. Πρόκειται να δούμε μία αγνώριστη Margot ως Βασίλισσα Elizabeth Ι, να προσπαθεί να προστατεύσει τη θέση της στο θρόνο όταν η Mary Stuart , την οποία υποδύεται η Saoirse, κάνει τα πάντα για να την καθαιρέσει.

Επιπλέον, σκηνές μάχης, πανέμορφα τοπία και ανατροπές υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Η υπόθεση αφορά τόσο την απόγνωση της Εlizabeth καθώς παλεύει να παραμείνει ισχυρή στη θέση της, όσο και την απελπισία της Mary που καταδικάστηκε σε χρόνια φυλάκιση, πριν την εκτέλεσή της. Εκείνη την εποχή, πολλοί αντιμετώπιζαν την τελευταία ως νόμιμη διάδοχο. Τελικά, όμως, έχασε τη ζωή της όταν κατηγορήθηκε για εσχάτη προδοσία.

Η Robbie κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες του ρόλου, φορώντας βαρύ μακιγιάζ, πρόσθετη μύτη και κόκκινη περούκα, μοιάζοντας εξαιρετικά στην πρώην μονάρχη που ήταν κόρη του Henry VIII και της Anne Boleyn.

 

«Είναι περίπλοκο, τραγικό και παράξενο. Μπορούσαν να μπουν η μία στη θέση της άλλης, αλλά κανείς άλλος δεν μπορούσε να τις καταλάβει», είπε η ηθοποιός στο EW.

Μάλιστα, μιλώντας για το έντονο makeup της, αποκάλυψε ότι ένιωθε λιγότερο ανθρώπινη. «Δεν το ήθελαν, αλλά καταλάβαινα ότι ήταν άβολο για το συνεργείο, και όσο λιγότερο με κοιτούσαν, τόσο πιο απομονωμένη ένιωθα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο cast συμπεριλαμβάνονται επίσης οι David Tennant, Gemma Chan, Guy Pearce και Martin Compston. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου στις Η.Π.Α. – την κατάλληλη εποχή για τα Oscars!

 

Δείτε επίσης την εντυπωσιακή εμφάνιση της Margot Robbie στα Oscars 2018

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.