CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Charles αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Donald Trump


The Jennettes

17 Ιουλίου 2018

20180713_zaa_p138_001.jpg

Οι μελλοντικοί βασιλιάδες, πρίγκιπας William και πρίγκιπας Charles, σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ήθελαν να εμπλακούν καθόλου με την επίσκεψη του Donald Trump στην Αγγλία, όπως αναφέρουν οι Sunday Times. Ήταν και οι δύο "απρόθυμοι" να τον συναντήσουν, γι' αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ έπρεπε να το κάνει μόνη της. "Απλά αρνήθηκαν να παρευρεθούν," αναφέρει μία πηγή. "Είναι ένα πολύ, πολύ παράξενο πράγμα να βρεθεί η βασίλισσα εκεί μόνη της. Συνήθως κάποιος τη συνοδεύει".

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του παλατιού είπε στο People τη Δευτέρα το πρωί πως οι δύο πρίγκιπες δεν επρόκειτο ποτέ να συναντηθούν με τον Trump. "Σύμφωνα με τη συνήθη πρακτική για καλεσμένους σε κρατικές επισκέψεις ο Πρόεδρος συνάντησε τη Βασίλισσα ως Αρχηγό του Κράτους. Οι ρυθμίσεις συμφωνήθηκαν και από τις δύο πλευρές, μεταξύ του παλατιού και τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών", είπε ο εκπρόσωπος. "Δεν υπήρξε ποτέ πρόταση να πάρουν μέρος κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας".

Ακόμα και μετά από αυτή τη διευκρίνιση, τα σχόλια της αρχικής πηγής σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις της βασίλισσας με τον Trump που ήταν "όσο λιγότερες γινόταν" και ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας "δεν ήταν όσο ενθουσιασμένα όσο ήταν με την επίσκεψη του Obama", θα μπορούσαν να είναι αλήθεια.

 

Δείτε ακόμη τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.