CELEBRITIES

Η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Tom Hanks στέλνει το μήνυμά της για την Ελλάδα


MMEINTANI

28 Ιουλίου 2018

abaca_566983_014.jpg

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του δεν έχουν κρύψει ποτέ την αγάπη τους για την Ελλάδα, μιας και η δεύτερη έχει καταγωγή από την χώρα μας και οι δυο τους την επιλέγουν σχεδόν κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές τους. Όπως ήταν φυσικό, η τραγωδία που έπληξε την χώρα μας λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς των προηγούμενων ημερών, δεν ήταν δυνατό να την αφήσει ασυγκίνητη.

Κάνοντας αναδημοσίευση μιας φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram η επίσης ελληνικής καταγωγής Vicky Cornell (σύζυγος του εκλιπόντος Chris Cornell), η Wilson έγραψε στο Instagram της:

"Όπως πολύ όμορφα έγραψε η @vickycornell, αν ποτέ έχεις απολαύσει το κολύμπι στις ελληνικές θάλασσες, αν έχεις περπατήσει ανάμεσα στα αρχαία ερείπια ή αν απλώς ονειρεύεσαι κάποια στιγμή να ταξιδέψεις στην Ελλάδα, παρακαλώ επισκέψου το @the_hellenic_initiative προκειμένου να δεις πώς μπορείς να κάνεις δωρεά για να βοηθήσεις τους υπέροχους ανθρώπους που υποφέρουν αλλά κάνουν τόσα πολλά για τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Θεός να ευλογεί την ΕΛΛΑΔΑ"

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.