CELEBRITIES

Η παράδοση που «έσπασαν» ο William και η Kate την πρώτη νύχτα του γάμου τους


MMEINTANI

30 Ιουλίου 2018

abaca_272920_010.jpg

Όπως μαθαίνει από πρώτο χέρι η Meghan Markle αυτή την περίοδο, το να είσαι μέλος μιας Βασιλικής Οικογένειας έρχεται με πολλούς κανόνες και παραδόσεις που πρέπει να τηρείς. Κάτι που η Kate Middleton γνωρίζει καλά εδώ και χρόνια, να που όμως και εκείνη έχει κάνει μια μικρή «παράβαση», σε συνεργασία πάντα με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα William.

Και δεν μιλάμε για τώρα αλλά για αρκετά χρόνια πριν και, συγκεκριμένα, πίσω στο 2011 όταν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σύμφωνα με την παράδοση, τα royal ζευγάρια είθισται να φεύγουν για μήνα του μέλιτος αμέσως μετά την ημέρα του γάμου, κάτι που ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δεν έκαναν. Αντίθετα, επέλεξαν να περάσουν την πρώτη νύχτα ως παντρεμένο ζευγάρι στο Buckingham Palace.

Ο λόγος ήταν μάλλον το γεγονός πως και οι δύο ήταν εξουθενωμένοι από τις προετοιμασίες του γάμου καθώς και το ότι ο ­­William τότε είχε υποχρεώσεις στη δουλειά του ως πιλότος – κάτι που δεν εξασκεί πλέον. Τελικά το ζευγάρι επέλεξε να φύγει για honeymoon δέκα ημέρες μετά τον γάμο, με προορισμό ένα ιδιωτικό νησί στις Σεϋχέλλες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.