CELEBRITIES

H Jennifer Aniston παίρνει θέση απέναντι σε όσους τη θέλουν "μόνη" και "πληγωμένη"


The Jennettes

2 Αυγούστου 2018

20180607_zaf_o05_534.jpg

H Jennifer Aniston έδωσε συνέντευξη για το νέο τεύχος του InStyle US και δε δίστασε να μιλήσει για όλα: Την προσωπική της ζωή που πρωταγωνιστεί στα διεθνή μέρα, την πίεση που δέχεται για να γίνει μητέρα και το σεξισμό που λαμβάνει από τα media.

«Όλοι λένε ότι ‘η Jen δεν μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα δίπλα της’ και ‘η Jen δε θέλει να κάνει παιδιά γιατί είναι τόσο εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της’. Ή ότι είμαι πληγωμένη. Καταρχάς, με όλο το σεβασμό, δεν είμαι πληγωμένη. Και δεύτερον, αυτά είναι ανόητα συμπεράσματα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται όταν κλείνουν οι πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο λεπτό θέμα είναι για εμένα και το σύντροφό μου», δήλωσε.

Η 49χρονη είναι εξοργισμένη και με εκείνους που, για περισσότερο από μία δεκαετία, ασχολούνται με το εάν θα γίνει μητέρα και πότε. «Οι γυναίκες πιέζονται διαρκώς να δημιουργήσουν οικογένεια, και αν δεν το κάνουν, έχουν αποτύχει. Ίσως ο σκοπός της ζωής μου να μην είναι η αναπαραγωγή. Δε γίνεται να υπάρχουν κι άλλα πράγματα για εμένα;», συνέχισε.

Θεωρεί πως όλο αυτό πηγάζει από τα μέσα ενημέρωσης και το σεξισμό που προωθούν. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μας επιλέγουν με βάση την εμφάνιση και τα ρούχα. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει στο Hollywood, η γυναίκα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Η γυναίκα μένει μόνη. Εκείνη είναι η αποτυχία. Ε, λοιπόν, όχι. Ποια ήταν η τελευταία φορά που αποκάλεσαν ‘ζωντοχήρο’ έναν χωρισμένο άνδρα».

Η Jennifer, τέλος, μας κάλεσε όλους, ανεξάρτητα από το φύλο μας, να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και  να αλλάξουμε την κατάσταση. «Όταν όλοι είναι επιθετικοί, ο κόσμος φοβάται να μιλήσει και δεν υπάρχει συζήτηση. Πρέπει να μάθουμε να ακούμε ο ένας τον άλλο», ολοκλήρωσε.

Και έχει απόλυτο δίκιο!

 

Δείτε επίσης την gallery: Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.