CELEBRITIES

Η Rihanna αποκαλύπτει το τίμημα που πληρώνει για να διατηρεί τις καμπύλες της


The Jennettes

2 Αυγούστου 2018

20180614_zaa_m160_012.jpg

H Rihanna δεν απέφυγε ποτέ τις συζητήσεις σχετικά με το σωματότυπό της. Μάλιστα, στη συνέντευξή της για το τεύχος Σεπτεμβρίου της βρετανικής Vogue, η σταρ αποκάλυψε πώς αισθάνεται που έχει τις καμπύλες που ζηλεύουν όλες οι γυναίκες, ενώ κλήθηκε να δώσει απάντηση στο γιατί αρέσει σε όλες.

«Ρωτάς το λάθος άνθρωπο», είπε η Riri. «Δεν ξέρω, είναι μάλλον επειδή είμαι πληθωρική τώρα. Δεν ξέρω. Ετοιμάζομαι, όμως, να αρχίσω να γυμνάζομαι πάλι και να τρώω υγιεινά, και ελπίζω να μη χάσω τους γλουτούς μου. Θα χάσω λίγο, το ξέρω, αλλά όχι τα πάντα. Αν αδυνατίσω, θα χαθούν όλα! Ξέρεις, αν θέλεις καμπύλες πρέπει να πληρώσεις το τίμημα»», συνέχισε.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Ένα χρόνο νωρίτερα, είχε τονίσει τη σημασία του να γνωρίζουμε πώς να επιλέγουμε ρούχα που να μας κολακεύουν. «Το δικό μου σώμα αλλάζει πολύ. Τόσο που, τη μία μέρα μπορεί να φορέσω κάτι εντελώς στενό και την επόμενη εβδομάδα να χρειάζομαι κάτι oversized. Κάτι ψηλόμεσο, ας πούμε, για να κρύψω ένα σημείο. Πάντα πηγαίνω στην ντουλάπα και προσπαθώ να βρω τι μου ταιριάζει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Όλοι θα έπρεπε να το κάνουμε. Νιώθουμε αδύνατες; Νιώθουμε φυσκωμένες; Θέλουμε να δείξουμε τα χέρια; Θέλουμε κάτι φαρδύ;», ανέφερε.

Πλέον που προωθεί και η ίδια τη συμφιλίωση με το σώμα και τον εαυτό μας, προσπαθεί να περιτριγυρίζεται μόνο από θετικούς ανθρώπους. Είναι εξαιρετικά επιλεκτική και ανοίγεται μόνο σε λίγους, που βρίσκονται χρόνια στη ζωή της. «Είμαι μόνη μου στις Η.Π.Α από την εποχή της εφηβείας, οπότε οι φίλοι μου έχουν πλέον γίνει οικογένεια», δήλωσε η Rihanna.

 

Δείτε επίσης το style evolution της Rihanna

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.