CELEBRITIES

Η Meghan Markle ετοιμάζεται να ταξιδέψει στις Η.Π.Α. για έναν πολύ σημαντικό λόγο


The Jennettes

6 Αυγούστου 2018

abaca_640232_011_1.jpg

To μεγαλύτερο μέρος της ζωής της Meghan Markle είναι ονειρεμένο. Παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής της, ασχολείται με φιλανθρωπίες και η οικογένεια του αγαπημένου της, που τυχαίνει να είναι βασιλική, της έχει αδυναμία.

Δυστυχώς, οι δικοί της άνθρωποι δεν τρέφουν εξίσου ζεστά αισθήματα για εκείνη. Μπορεί με τη μητέρα της, Doria Regland, να είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά δε θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από τον πατέρα της, Thomas Markle. Ο 74χρονος πρωταγωνιστούσε στα πρωτοσέλιδα διότι πουλούσε paparazzi φωτογραφίες του που τον έδειχναν να προετοιμάζεται για το royal γάμο και, τελικά, δεν εμφανίστηκε καν στην τελετή λόγω προβλημάτων υγείας. Έπειτα, έδωσε μία σειρά συνεντεύξεων κατακρίνοντας τη Δούκισσα.

Φαίνεται πως η Meghan έχει κάθε πρόθεση να διορθώσει την κατάσταση. Οργανώνει ένα ταξίδι στις Η.Π.Α. και υπάρχει τεράστια πιθανότητα οι δυο τους να συναντηθούν.

«Η επανασύνδεσή τους είναι πιθανή και η Meghan θέλει να το καταφέρει», είπε μία πηγή στο Mirror US. «Ο Thomas έχει ελεύθερο χρόνο στο τέλος του μήνα για να ταξιδέψει από το σπίτι του στο Μεξικό μέχρι το Los Angeles, για να βρεθεί με την κόρη του. Φυσικά, η τοποθεσία του ραντεβού τους θα είναι απόλυτα μυστική. Πρόκειται για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, οπότε προτιμούν να το κρατήσουν ιδιωτικό», συνέχισε.

Ας ελπίσουμε ότι η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί και επιτέλους θα επικρατήσει ηρεμία στην οικογένεια Markle.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.