CELEBRITIES

Αυτές είναι οι «δικαιολογίες» του Brad Pitt για τα λεφτά της διατροφής


9 Αυγούστου 2018

20160920_sha_ap2_203.jpg

Πριν από δύο καλοκαίρια συζητούσαμε τον χωρισμό τους, αυτό το καλοκαίρι μας απασχολεί η διατροφή που σύμφωνα με την Αντζελίνα ο Μπραντ δεν δίνει.

Μετά λοιπόν από τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η δικηγόρος της Τζολί που υποστηρίζουν ότι ο πρώην σύζυγος της δεν έχει δώσει δεκάρα τσακιστή για τα παιδιά τους, ο Πιτ αποφάσισε με τον ίδιο τρόπο να απαντήσει στις κατηγορίες της.

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του ηθοποιού κατέθεσε αντίστοιχα δικαστικά έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με τα οποία ο Πιτ έχει δώσει ήδη πάνω από 1,3 εκατομμυρία δολάρια σε λογαριασμούς για την πρώην σύζυγό του και τα έξι τους παιδιά μετά τον χωρισμό τους το 2016. Επίσης, οι νομικοί συνεργάτες του, στα ίδια έγγραφα ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζονται ότι ο πελάτης τους έχει «φιλοδωρήσει» την Τζολί με 8 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά του τωρινού της σπιτιού. Όσο για τις κατηγορίες της ηθοποιού, τις χαρακτηρίζουν ανυπόστατες και ως μία «ανεπαρκώς συγκεκαλυμμένη απόπειρά της να χειραγωγήσει την κάλυψη του θέματος από τα ΜΜΕ». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.