CELEBRITIES

H αμήχανη στιγμή που η κόρη της Kim Kardashian τη ρώτησε γιατί είναι διάσημη


The Jennettes

10 Αυγούστου 2018

20170802_zba_s214_008_2.jpg

H Kim Kardashian εμφανίστηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή Big Boy's Neighborhood και αποκάλυψε ότι τελικά συζήτησε με την κόρη της, North, για το πώς απέκτησε τη φήμη της. Η μικρή, της έκανε την ερώτηση με τον πιο ωμό αλλά ξεκαρδιστικό τρόπο.

«Μαμά, γιατί είσαι διάσημη;», ήταν τα λόγια της, όπως εκμυστηρεύτηκε η 37χρονη σταρ στο κοινό. «Α... Μάλιστα, θα πρέπει να το εξηγήσω’, σκέφτηκα, και είπα ‘Έχουμε μία εκπομπή στην τηλεόραση’», συνέχισε.

Η πραγματική απάντηση, όμως, απέχει πολύ. Η Kim έγινε γνωστή αρχικά ως βοηθός της διάσημης κληρονόμου, Paris Hilton, και έπειτα με μία ερωτική ταινία που βγήκε στη δημοσιότητα παρά τη θέλησή της. Σχετικά με αυτό, είχε μιλήσει στην Oprah το 2012. «Ξέρεις, σκέφτομαι ότι έτσι με γνώρισε ο κόσμος, αλλά με αρνητικό τρόπο. Ένιωθα ότι έπρεπε να δουλέψω 10 φορές περισσότερο για να δουν τον αληθινό μου ευατό. Αλλά πρέπει να ζήσω με τις επιλογές μου», δήλωσε.

 Βέβαια, μετά το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε, έχει προχωρήσει στη ζωή της. Έγινε τηλεοπτική σταρ, συγγραφέας, beauty γκουρού και κάθε της κίνηση απασχολεί τα διεθνή μέσα.

 

Πηγή φωτογραφίας: www.instagram.com/kimkardashian

 

Δείτε επίσης την gallery: Φωτογραφίες του Kanye West και της Kim Kardashian 

 

Kάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.