CELEBRITIES

Ο λόγος που η Meghan Markle θα αργήσει να γίνει μητέρα


The Jennettes

12 Αυγούστου 2018

20180804_zaa_m160_008.jpg

Από την ημέρα του γάμου τους, στις 19 Μαΐου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έχουν κάνει δηλώσεις σχετικά με τη δημιουργία της δικής τους οιοκγένειας. Μπορεί να προτιμούν να κρατήσουν αυτό το κομμάτι της ζωής τους απόλυτα ιδιωτικό, όμως υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η Δούκισσα παίρνει το χρόνο της. 

Σύμφωνα με την Express, η πρώτη της επίσημη περιοδεία πρόκειται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο, οπότε θέλει να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των ταξιδιών της, μέχρι να προχωρήσει την απόκτηση παιδιών. Εκείνη και ο σύζυγός της, θα βρεθούν στο Σίδνεϋ από τις 20 έως τις 27 εκείνου το μήνα, ενώ θα επισκεφθούν επίσης τη Νέα Ζηλανδία και τα Φίτζι. 

Είτε η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού, είτε όχι, και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να γίνουν γονείς. Στην κοινή τους συνέντευξη μετά τον αρραβώνα τους, όταν ρωτήθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα, o Harry ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ελπίζει να το κάνουν “στο κοντινό μέλλον”. 

 

Δείτε επίσης την gallery: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον πρίγκιπα Harry

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.