CELEBRITIES

Τι είχε γράψει η Meghan Markle για τη Kate Middleton πριν γίνει royal


The Jennettes

15 Αυγούστου 2018

abaca_644461_048.jpg

Πολύ πριν γίνουν μέλη της ίδιας οικογένειας, η Meghan Markle είχε γράψει για τη Kate Middleton στο πρώην lifestyle blog της, The Tig. Το 2014, η δούκισσα πλέον έγραψε ένα ολόκληρο post για τις πριγκίπισσες, όπου είχε πάρει συνέντευξη από την πριγκίπισσα Alia Al-Senussi της Λιβύης, και είχε αναλύσει πως το παιδικό όνειρο του να γίνεις πριγκίπισσα συνεχίζει και στην ενήλικη ζωή. "Ενήλικες γυναίκες διατηρούν αυτή τη παιδική φαντασίωση," έγραψε η Markle, σύμφωνα με το People. "Δείτε απλά τι συμβαίνει γύρω από τον royal γάμο και τις ατελείωτες συζητήσεις για την πριγκίπισσα Kate." Τέσσερα χρόνια μετά, όλη αυτή η προσοχή αφορούσε εκείνη.

Αυτή ήταν η τελευταία επαφή που είχε η Markle με την βασιλική οικογένεια πριν γίνει η Δούκισσα του Sussex. Στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί μπροστά από το παλάτι του Buckingham ως έφηβη, και λέγεται πως ήταν fan της πριγκίπισσας Diana όταν ήταν πιο μικρή. Η Markle έκλεισε το blog της τον Απρίλιο του 2017, και έναν χρόνο μετά παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry στο παλάτι του Windsor.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.